Om Biogenic

Velkommen til Biogenic – der kvalitet og nøyaktighet er hjørnesteiner i vårt arbeid! Vi leverer produkter og løsninger til nye og eksisterende biogassanlegg og renseanlegg. Vi skal gjøre vårt beste for å være din foretrukne partner.

Biogenic ble til våren 2023. Med en økende etterspørsel i biogassbransjen for produktsalg fra vårt mor-selskap, CH4 Engineering AS, ble Biogenic skapt med en klar visjon om å levere topp kvalitetsprodukter til biogassanlegg, renseanlegg og gassoppgraderingsanlegg.

Velkommen til Biogenic

– vi bygger og fornyer ditt biogassanlegg. Samtidig bygger vi relasjoner basert på tillit og kvalitet. Vi tilbyr serviceavtaler for å sikre god oppføling og sikkerhet på ditt anlegg. Ta gjerne kontakt med oss, vi ser frem til å høre fra deg!

Harry Leo Nøttveit

Harry Leo Nøttveit er mannen bak Biogenic. Harry er en erfaren fagmann som deler sitt engasjement for nøyaktighet og kvalitet med sin sønn Christian Nøttveit. Harry Leo Nøttveit er sertifisert ihht Norsk Gassnorm som Faglig Leder 2, og er en bransjeveteran med en lidenskap for biogassbransjen som strekker seg tilbake til 90-tallet. 

Harry har en unik ekspertise og erfaring og har vært med å forme landskap og regelverk i norsk gassbransje. Hans ekspertise på DSB`s regelverk gir oss faglig tyngde i våre beslutninger. 

Christian Nøttveit

Christian er Daglig Leder med erfaring som prosjektleder og rørlegger. Bakgrunn som håndtverker gir en økt forståelse av rør og komponenter. Med over 10 års erfaring som prosjektleder, har Christian erfaringen til å hjelpe deg med dine prosjekter fra start til slutt. 

Vi har ett klart mål – å være din foretrukne partner når det gjelder biogass-løsninger. Vi setter nøyaktighet og kvalitet i sentrum av vårt arbeid, og vi er stolte av å være pålitelige i alt fra produktdesign, til sikkerhet og kvalitet og ikke minst levering.

Skal vi ringe deg?

Skriv din kontaktinformasjon så kontakter vi deg så snart som mulig.